26 Ağustos 2017 Cumartesi

NeoBux AdAlert Nasıl Kurulur?

Daha önce NeoBux AdAlert nedir yazımda NeoBux'ın resmi eklentisinden bahsetmiştim. Şimdi ise tarayıcınıza AdAlert eklentisini nasıl kurabileceğinizi resimli olarak anlatacağım. İlk olarak NeoBux hesabımıza giriş yapıyoruz.

NeoBux AdAlert Nasıl İndirilir?

NeoBux hesabınıza giriş yaptıktan sonra sitenin sağ alt köşesinde bulunan AdAlert butonuna tıklayarak tarayıcılar için NeoBux AdAlert ekentisini indirebileceğimiz sayfaya ulaşıyoruz.

NeoBux AdAlert Nasıl Kurulur?
Açılan sayfada, yukarıdaki resimde de gördüğünüz gibi, tarayıcı resimleri yer alacak. Hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız, o icona tıklıyoruz. Ekranda çıkan uzantı uyarısını "Uzantıyı Ekle" butonuna tıklayarak onaylıyoruz.

NeoBux AdAlert uzantısı otomatik olarak tarayıcınıza kurulacaktır. Tarayıcınızında eklentilerin olduğu bölümde bir NeoBux iconu çıktığını göreceksiniz. 

NeoBux AdAlert Simgesi

Çıkan bu icondaki sayılar, size tamamlayarak para kazanabileceğiniz Mini Job (Mini Görev) ve tıklayarak para kazanabileceğiniz NeoBux reklamlarının sayısını gösteriyor. Siyah kutucuk mini joblar için, renkli kutucuklar ise NeoBux reklamları için kullanılıyor.


Yeni bir reklam ya da görev geldiğinde bu kutucuklardan kolayca takip edebilir, kutucuklara tıklayarak reklamlara ve görevlere kolayca ulaşabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder