17 Ağustos 2017 Perşembe

NeoBux Nedir? NeoBux ile Nasıl Para Kazanılır?

NeoBux 2008 yılından bugüne faaliyette olan bir PTC (Paid to Click yani Tıkla Kazan) sitesidir. Bu sektörde 10 yılını geçiren ve güvenilirliği ile bilinen NeoBux tıkla-kazan sitesi ile linklere tıklayarak internetten para kazanabilirsiniz.

NeoBux Nasıl Çalışır?

NeoBux'ın çalışma sistemi oldukça basittir. Siteye üye olduktan sonra her gün düzenli olarak üye panelinde sizin için gösterilen reklamlara tıklıyorsunuz Bir reklama tıkladıktan sonra birkaç saniye reklamı görüntülüyor ve ardından kapatıp başka bir reklama geçiyorsunuz.

Her tıkladığınız reklam başına çok küçük bir kazanç elde ediyorsunuz ama elbette ki iş bununla bitmiyor. NeoBux'ta size asıl kazanç sağlayan şey alt üyeleriniz. Kendi tıklamalarınızdan kazanç sağladığınız gibi, sizin referansınız ile sisteme üye olan kişilerden de komisyon olarak para kazanıyorsunuz.


NeoBux'a hemen üye olmak için resme tıklayabilirsiniz.

NeoBux'a Nasıl Üye Olmak İçin Ne Gerekiyor?


NeoBux'a üye olmak için yalnızca internetten para kazanmaya istekli olmanız ve bir mail adresinizin bulunması gerekiyor. Siteye üyelik ücretsiz olmakla beraber, dilerseniz daha çok para kazanmak amacıyla sonradan altın üyelik de satın alabiliyorsunuz. NeoBux'a üye olmak için buraya tıklayabilirsiniz. İngilizce olan siteye üye olmak ile ilgili sorun yaşarsanız, NeoBux'a Üye Olma başlıklı yazımda resimli anlatım bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder