17 Ağustos 2017 Perşembe

NeoBux'a Nasıl Üye Olunur?

NeoBux'a üye olmak aslında oldukça basittir ancak sitenin İngilizce olması sebebiyle bazı Türk kullanıcılar üye olmakta zorlanmaktadır ki, bu gayet normal bir durumdur. Linklere tıklayarak para kazanmak isteyen ancak İngilizcesi yetersiz olan dostlarımız için NeoBux'a üye olmayı resimli olarak ayrıntılı bir şekilde anlatmak istedik.

NeoBux'a üye olup para kazanmaya başlamak için resme tıklayın.

NeoBux Üye Olma - Resimli Anlatım


Öncelikle yukarıdaki resme ya da buraya tıklayarak NeoBux sitesine giriyoruz.


Siteye giriş yaptığımızda karşımıza yukarıdaki resimdeki gibi bir ekran geliyor. Resimde okla gösterdiğim Register (Üye Ol) butonuna tıklayarak üyelik sayfasına ulaşıyoruz. Karşımıza aşağıdaki gibi bir sayfa gelecek.



Bu sayfadaki forma, kullanıcı adınızı, mail adresinizi, şifrenizi ve ödeme almak istediğiniz mail adresinizi yazarak resimde gösterdiğim şekilde dolduruyoruz. Buradaki ödeme mail adresini daha sonra değiştirebileceğiniz için hiçbir sıkıntı yok, kullandığınız mail adresinizi yazın.ve ardından continue (devam) butonuna basıyoruz. Karşımıza mail aktivasyon sayfası gelecek, bu sayfayı kapatmayın.

Hemen mail adresimize girip NeoBux tarafından gönderilen maili buluyoruz. Mail gelen kutunuzda yoksa, spam klasörünüzü mutlaka kontrol edin, İngilizce olduğu için spam olarak algılanmış olabilir. Gelen mailde aşağıdaki resimdeki gibi bir kod oluyor, o kodu kopyalıyoruz.
Bu kodu kopalamamızın ardından NeoBux aktivasyon sayfasına geri dönüyoruz. Aşağıdaki resimde gösterilen yere kopyaladığımız kodu yazıyor, resim güvenlik kodlarını girdikten sonra Finish Registration (Kaydı Tamamla) butonuna tıklayarak üyelik işlemimizi tamamlıyoruz.


Karşımıza yukarıda gördüğünüz sayfa gelecek. Bu sayfa üyeliğinizi başarıyla tamamladığınızın kanıtıdır. Artık Login (Giriş Yap) butonuna tıklayarak NeoBux'a giriş yapabilir ve linklere tıklayarak para kazanmaya başlayabilirsiniz.

NeoBux'a üye olup para kazanmaya başlamak için resme tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder